Politika e privatësisë

Të gjitha materialet, informacion, software, produkteve dhe shërbimeve (referuar edhe si “përmbajtja”), të përfshira ose të disponueshme përmes https://speldome.com (referuar edhe si “Faqe”) ofrohen në një “sic është” bazë. Përmbajtja ofrohet pa asnjë lloj garancie.Duke përdorur përmbajtjen e sitit, ju në mënyrë eksplicite pranoni këto terma dhe kushte. Ne nuk garantojmë që Përmbajtja në këtë Faqe është e saktë, të besueshme ose të sakta; se kjo faqe do të jetë e disponueshme në çdo kohë ose vendndodhje të caktuar; se çdo defekt apo gabim do të korrigjohet; ose që Përmbajtja është pa viruse ose përbërës të tjerë të dëmshëm. Përdorimi juaj i kësaj faqeje është vetëm në rrezikun tuaj. Çdo përmbajtje e parë, shkarkimi ose marrë në mënyra të tjera nëpërmjet përdorimit të kësaj faqeje bëhet vetëm në diskrecionin dhe rrezikun tuaj, dhe ju do të jeni vetëm përgjegjës për çdo dëm, duke përfshirë pa kufizim dëmtim ose shqetësim personal, dëmtimi i sistemit tuaj kompjuterik, ose humbje të të dhënave, që rezulton nga shikimi ose shkarkimi i ndonjë Përmbajtjeje. Pronari nuk mund të mbahet përgjegjës për ndonjë problem që ndodh duke përdorur ose mospërdorur faqen dhe përmbajtjen e tij në asnjë mënyrë.Lidhjet, reklamat dhe faqet e palëve të treta. Kjo faqe ofron reklama dhe lidhje me faqet e internetit të palëve të treta mbi të cilat ne nuk kemi kontroll. Ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi për ato reklama dhe faqe interneti ose ndonjë nga Përmbajtja e tij. Ju e pranoni se i shikoni dhe aksesoni këto reklama dhe faqe interneti tërësisht në rrezikun tuaj.

Kushtet e Përdorimit / E drejta e autorit / Licencimi

Përmbajtja e pronarit të Speldome.com
Faqja Speldome.com nuk mund të kopjohet, riprodhuar, ribotuar, ngarkuar, postuar, të transmetuara, ose të shpërndara, tërësisht ose pjesërisht, për çdo qëllim tjetër përveç shikimit individual të kësaj përmbajtjeje, pa pëlqimin e shprehur paraprak me shkrim të pronarit. Çdo modifikim, dekompilimi ose krijimi i kundërt i përmbajtjes me të drejtë autori të pronarëve për çfarëdo qëllimi është i ndaluar.
Përmbajtja e Palëve të Treta
Lojëra dhe përmbajtje të tjera në sajt, të cilat nuk janë krijuar dhe të mbrojtura nga e drejta e autorit nga pronari i kësaj faqeje, është ose i licencuar ose përdoret me leje dhe mbrohet nga e drejta ndërkombëtare e autorit. Këto lojëra janë pronë intelektuale dhe/ose e drejta e autorit dhe/ose markë tregtare nga pronarët dhe/ose autorët e tyre përkatës. Nëse jeni zhvilluesi/pronar/mbajtësi i të drejtës së autorit të një loje dhe dëshironi ta hiqni atë nga pronari i kësaj faqeje, ju lutemi na dërgoni email përmes formularit të kontaktit.

Politika e privatësisë

Informacion i regjistruar automatikisht (regjistrat e serverit), biskota, Flash objekte të përbashkëta
Regjistrat e serverit:

Si shumica e serverëve, serverët tanë regjistrojnë automatikisht kërkesat e faqeve të bëra kur përdoruesit vizitojnë faqen tonë. Këto “regjistrat e serverit” zakonisht përfshijnë kërkesën tuaj në ueb (përmbajtjen e kërkuar), adresa IP, lloji i shfletuesit, gjuhën e shfletuesit dhe datën dhe orën e kërkesës suaj. Ne e përdorim këtë informacion për të ndihmuar në diagnostikimin e problemeve, për të analizuar statistikat e faqes sonë, dhe për të na lejuar të përmirësojmë përvojën e përgjithshme të përdoruesit. Asnjë informacion personal (si emri yt, email ose numër telefoni) është duke u mbledhur me regjistrat e serverit. Ne nuk ia transferojmë këto të dhëna palëve të treta për sa kohë që nuk kërkohet me ligj.

Biskota:

Faqja përdor gjithashtu shërbimin e analitikës së uebit të palës së tretë “Google Analytics” (GA), nga Google, Inc. Përdorimi i GA “biskota”, të cilët janë skedarë teksti të vendosur në kompjuterin tuaj, për të ndihmuar faqen e internetit të analizojë se si përdoruesit e përdorin faqen. Informacioni i krijuar nga cookie në lidhje me përdorimin tuaj të faqes në internet (duke përfshirë adresën tuaj IP) do të transmetohet dhe do të ruhet nga Google në serverët në Shtetet e Bashkuara. Google do ta përdorë këtë informacion për qëllimin e vlerësimit të përdorimit tuaj të faqes në internet, përpilimi i raporteve mbi aktivitetin e faqeve të internetit për operatorët e faqeve të internetit dhe ofrimi i shërbimeve të tjera në lidhje me aktivitetin e faqes në internet dhe përdorimin e internetit. Google gjithashtu mund t'ua transferojë këtë informacion palëve të treta kur kërkohet me ligj, ose kur këto palë të treta përpunojnë informacionin në emër të Google. Google nuk do ta lidhë adresën tuaj IP me asnjë të dhënë tjetër të mbajtur nga Google. Ju mund të refuzoni përdorimin e cookies duke zgjedhur cilësimet e duhura në shfletuesin tuaj, megjithatë, ju lutemi vini re se nëse e bëni këtë, mund të mos jeni në gjendje të përdorni funksionalitetin e plotë të kësaj faqeje interneti. Asnjë informacion personal (si emri yt, email ose numër telefoni) po mblidhet me biskota.

Duke përdorur këtë Faqe, ju pranoni përpunimin e të dhënave për ju nga Google në mënyrën dhe për qëllimet e përcaktuara më sipër.

Flash objekte të përbashkëta:

Shumica e lojërave në këtë sajt bazohen në teknologjinë Flash (Lojra Flash). Flash Games mund të mbledhin të dhëna në “objekte të përbashkëta” të cilët janë skedarë teksti të ruajtur në kompjuterin tuaj. Ne nuk kemi kontroll mbi të dhënat që mund të mbledhin Lojërat Flash të palëve të treta. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë së Flash Games të palëve të treta.

Përdorimi i shtojcave sociale të Facebook dhe Google
Subjekti përgjegjës përdor shtojca sociale (“shtojcat”) të rrjeteve sociale Facebook dhe Google në faqen e saj të internetit nga facebook.com, i cili operohet nga Facebook Inc., 1601 S. kaliforni ave, Palo Alto, QE 94304, Shtetet e Bashkuara (“Facebook”) dhe google.com, e cila operohet nga Google Inc., 1600 Amfiteatri Parkway, Pamje malore, Kaliforni, 94043, Shtetet e Bashkuara (“Google+1”). Shtojcat janë shënuar me logot e tyre: Facebook dhe Google+1. Nëse klienti viziton një faqe interneti në Speldome.com, e cila përmban një shtojcë të tillë, shfletuesi krijon një lidhje të drejtpërdrejtë me serverët e Facebook ose Google. Përmbajtja e shtojcës është nga Facebook dhe Google direkt në shfletuesin e klientit dhe të integruar në këtë faqe interneti.

Duke integruar këto shtojca, Facebook dhe Google marrin informacion që klienti ka vizituar këtë faqe interneti Speldome.com. Nëse klienti është i regjistruar në Facebook ose Google, këto kompani mund të caktojnë vizitën e faqes në internet në llogarinë e tij ose të saj në Facebook/Google. Kur klienti ndërvepron me shtojcat, për shembull, të “si” butonin, “+1 Butoni” ose shtoni një koment, informacioni përkatës nga shfletuesi i klientit dërgohet direkt në Facebook ose Google dhe ruhet atje. Qëllimi dhe fusha e mbledhjes së të dhënave dhe përpunimi dhe përdorimi i mëtejshëm i të dhënave përmes Facebook ose Google janë të lidhura me cilësimet e klientit për të mbrojtur privatësinë e tij, referojuni politikave të privatësisë së Facebook ose Google.

Reklamim i palës së tretë
Ne përdorim disa kompani reklamuese të palëve të treta për të shërbyer reklama kur vizitoni Faqen. Këto kompani mund të përdorin cookie për të ruajtur informacione rreth vizitave tuaja në këtë faqe interneti dhe në faqet e tjera të internetit (aktivitetin tuaj të shfletimit) për të ofruar reklama në këtë faqe dhe faqe të tjera në lidhje me mallrat dhe shërbimet që mund të jenë me interes për ju.

Ju mund të refuzoni përdorimin e cookies duke zgjedhur cilësimet e duhura në shfletuesin tuaj.

Google Adsense:

Dorëzuar nga Google, Inc., mund të përdorë një ose më shumë “DoubleClick DART Cookies”.

Cookies DART ruajnë dhe mbledhin të dhëna në kompjuterin tuaj në lidhje me aktivitetin tuaj të shfletimit. Google mund t'i përdorë këto të dhëna për të shfaqur reklama në këtë sajt bazuar në aktivitetin tuaj të shfletimit.

Ju mund të zgjidhni të hiqni dorë nga përdorimi i cookies duke vizituar:

Politika e privatësisë së reklamave dhe përmbajtjes së Google.

http://www.valueclickmedia.com/privacy.shtml

Kontaktoni me email
Kur na kontaktoni me email, duke përdorur një formular kontakti, ju po na jepni informacione personale si emri dhe adresa juaj e emailit. Një informacion i tillë përdoret vetëm për t'ju ndihmuar, dhe vërtetimi i kërkesës suaj, kërkesë apo dorëzim. Ne respektojmë shqetësimet e privatësisë së vizitorëve në https://speldome.com/contact.

Ne nuk shesim ose zbulojmë adresën tuaj të emailit ose ndonjë informacion tjetër personal rreth jush.

Lidhjet
Mund të paraqesim lidhje të brendshme (d.m.th. lidhje me faqet tona) ose lidhje të jashtme (d.m.th. lidhje me faqet e tjera të internetit) në një format që na lejon të gjurmojmë statistikat si numri i klikimeve që merr një lidhje. Këto statistika do të përdoren vetëm për të na ndihmuar të përmirësojmë faqen. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë ose përmbajtjen e faqeve të internetit me të cilat janë lidhur nga faqja jonë ose gazetat.
Siguria
Ne mbrojmë informacionin personal kundër rreziqeve të tilla si humbja ose vjedhja, akses i paautorizuar, zbulimi, kopjimi, përdorni, modifikim ose shkatërrim, nëpërmjet masave të duhura të sigurisë.